Запечені яблука - Image

Запечені яблука

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Інгредієнти

Яблука

500 г.

Цукор

2 ст. л.

Волоські горіхи

2 ст. л.

Родзинки

2 ст. л.

Кориця

1 ч. л.

Етапи приготування

01

У невелику ємність покласти дрібно порізані волоські горіхи, родзинки, цукор і корицю. Все ретельно перемішати.

02

З яблук вирізати неїстівну частину. Зрізати частину яблука біля хвостика.

03

Вийняти серцевину і насіння за допомогою ложки або ножа.

04

Яблука наповнити родзинково-горіховою сумішшю і поставити у форму для запікання. Налити приблизно третину склянки води на дно форми або деко. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати приблизно 30 хвилин.

05

Запечені яблука можна вживати як в гарячому, так і холодному вигляді.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Запечені яблука – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua