Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка французька › Яблучний пиріг з волоськими горіхами по-прованськи
Яблучний пиріг з волоськими горіхами по-прованськи

Яблучний пиріг з волоськими горіхами по-прованськи

Для цього пирога вам не знадобиться багато зусиль або ж дорогих екзотичних фруктів. Але поєднання самих звичайних горіхів, яблук і кориці подарують вам райську насолоду, нагадають про смак літа у будь-яку пору року. Окрім простої насолоди смаком страви, горіх збагатить вас білком і поліпшить пам'ять. Саме завдяки горіху цей пиріг дуже хороший для юних школярів. Також всім відомо, наскільки корисне яблуко для нашого організму. Ми можемо прожити без ананасів і бананів, але от без яблука - ніяк. І пиріг з яблуками і волоськими горіхами по-прованськи ще один привід приготувати це смачне і корисне блюдо. А кориця наповнить ваш будинок вишуканим ароматом і романтичною атмосферою.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Яйце — 2 шт.
  2. 2. Цукор коричневий — 100 г
  3. 3. Ваніль — 5 г
  4. 4. Розпушувач — 5 г
  5. 5. Кориця мелена — 5 г
  6. 6. Борошно пшеничне — 100 г
  7. 7. Горіхи волоські — 50 г
  8. 8. Яблука — 330 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука помити, очистити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати кубиками або скибочками. У цей час розігріти духовку до 180°C градусів.

  2. Змастити вершковим маслом невелику форму. У мисці збити білки, ваніль, цукор, розпушувач і корицю. Потім додати просіяне борошно, горіхи і яблука.

  3. Добре перемішати отримане тісто. Перекласти тісто в підготовану форму і випікати в духовці близько 30 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодити його, дістати з форми і нарізати на порційні шматочки. За бажанням можна присипати зверху цукровою пудрою.