Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка фрукти › Апельсиновий брауні з волоськими горіхами
Апельсиновий брауні з волоськими горіхами

Апельсиновий брауні з волоськими горіхами

Брауні - це традиційне блюдо американської кухні, один з найпопулярніших американських десертів у світі. Запропонований рецепт - це один з численних варіантів популярного десерту, варіант з горіхово-цитрусовим смаком. Апельсиновий брауні з волоськими горіхами - повітряний, ароматний, в міру солодкий десерт. Готується брауні просто і швидко. І ці легкість приготування і швидкість випікання - виграшні якості цього десерту. Крім того, поєднання таких інгредієнтів, як апельсин, шоколад і горіхи, вже само по собі цікаве і підкуповує. Дуже важливо не перетримати випічку в духовці, всередині брауні повинен бути м'яким і соковитим. Подавати до столу, розрізавши на порційні шматочки.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 150 г.
  2. 2. Апельсини — 1 шт.
  3. 3. Горіхи волоські — 60 г.
  4. 4. Цукор тростинний — 60 г.
  5. 5. Масло вершкове — 100 г.
  6. 6. Яйце куряче — 1 шт.
  7. 7. Шоколад молочний — 60 г.
  8. 8. Розпушувач — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Із загальної маси горіхів відібрати 12 шт. для прикраси брауні. Решту подрібнити до крихти. Вичавити сік апельсина і натерти цедру.

  2. У каструлі змішати вершкове масло і цукор, поставити на маленький вогонь, додати апельсиновий сік, прогріти до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.

  3. Розламати шоколад на шматочки. У мисці змішати борошно і розпушувач, всипати горіхову крихту, додати шоколад, апельсинову цедру, вбити яйця і перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.

  4. Влити до борошна з горіхами і шоколадом розтоплене масло з цукром і все перемішати.

  5. Застелити деко для випічки харчовим папером і змастити його олією, викласти тісто, зверху викласти підготовлені горіхи (12 шт.), поставити на 20 хвилин в духовку при температурі 190ºС.