Рожевий соус із хріну з капустяним розсолом - Image

Рожевий соус із хріну з капустяним розсолом

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хоча у світі й існує величезна кількість різних соусів до дуже різних закусок, все ж краще за всіх для кожного народу буде свій, більш рідний. Таким для нашої кухні буде соус із хріном. Хоча він і досить гострий, все ж саме таким закушували ще наші предки-козаки. Завдяки тому, що це домашній соус, він досить корисний. Наприклад, хрін підвищує загальний тонус організму, його вживають для профілактики різних захворювань. Хрін виділяється своїми поживними властивостями, а за вмістом вітаміну С він "переплюнув" навіть лимон. Соус із хрону і капустяного розсолу буде доречний зі стравами із м'яса або з хлібом.

Інгредієнти

Корінь хріну

70 г.

Розсіл квашеної капусти

100 г.

Сирий буряк

30 г.

Часник

1 зубчик

Сіль

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Коріння хріну помити і дрібно порізати.

02

Покласти в блендер хрін, буряк, часник. Влити розсол. Додати сіль. Дуже ретельно збити, щоб не залишилося нерозмелених шматочків.

03

Зберігати в маленькій скляній банці з щільною кришкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Рожевий соус із хріну з капустяним розсолом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua