
Салат з тунця з червоною квасолею та овочами
Відмінні смакові якості червоної квасолі, її пружна консистенція і яскравий вигляд сприяли появі великої кількості різноманітних страв і закусок з її участю. Тому рекомендуємо звернути пильну увагу на даний чудовий салатик з овочами, рибкою і цим бобовим продуктом. Легкий і свіжий, ситний і поживний, вишуканий і пікантний одночасно. Така цікава страва внесе яскраві фарби і несподівані смакові акценти в Ваш буденний раціон, а також займе «коронне» місце на святковому застіллі. Якщо бажаєте зробити більш легкий і дієтичний варіант салату – майонез можете замінити комбінацією оливкової олії, бальзамічного оцту і лимонного соку. Приємного Вам апетиту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Calvo з тунця 150г
250 г.
Квасоля вагова
300 г.
Капуста Пекінська
300 г.
Огірки солені
200 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
20 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
З тунця злити рідину. Якщо квасоля суха, то відварити, якщо консервована, то злити рідину. Капусту помити, зняти верхні листки і нашаткувати.
02
Огірки та помідори помити і нарізати кубиками. Змішати в мисці всі інгредієнти і додати майонез. Обережно все перемішати і охолодити салат перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів