
Пікантний салат з тунцем, перцем і помідорами
Спробуйте цей дивовижний салатик, і він, безсумнівно, стане Вашим улюбленим і ввійде в Вашу домашню колекцію кращих і перевірених рецептів. Простий в приготуванні, легкий і швидкий салат виходить дуже ароматним, соковитим і смачним. Головний акцент страви – звичайно ж, тунець, консервований у власному соку. Він неймовірно ніжний і м'який, надає салату насичений рибний аромат. Солодкі помідори чері і болгарський перець прекрасно доповнюють смак хрустких огірочків і кисленьких маслин. Заправка з соєвого соусу і оливкової олії ніжно огортає всі компоненти салату, надаючи пікантний солонуватий смак. І ніякого майонезу. У заправку можете додати лимонний сік. Яскраво, ситно, корисно.
Інгредієнти
Салат
100 г.
Тунець консервований
200 г.
Помідори чері
160 г.
Маслини без кісточок
80 г.
Перець болгарський
60 г.
Соус соєвий
20 мл.
Огірки
120 г.
Олія оливкова
20 мл.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Тунець розім'яти виделкою. Салат помити, просушити, нарвати руками. Маслини нарізати пластинками.
02
Перець помити і нарізати півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Соєвий соус змішати з оливковою олією. Помідори помити і розрізати на половинки.
03
Огірки помити і нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати, за смаком додати сіль. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів