
Салат із креветок та лосося з авокадо і маслинами
Неповторна страва для примхливих гурманів і справжніх поціновувачів смаку. У ньому і морська свіжість, і екзотична насолода. Ви вже заінтриговані? І не даремно, адже Вашій увазі делікатесний салат із креветок і лосося з авокадо і маслинами. Така прекрасна страва відмінно підійде для Вашого святкового застілля, а багатий насичений смак і оригінальне виконання приємно здивують Ваших гостей. Незвичайне на перший погляд, але дуже вдале поєднання інгредієнтів вигідно виділяє цей салат серед безлічі інших. Легкий і ситний, простий і лаконічний, пікантний і вишуканий – далеко не всі якісні характеристики, якими можна описати цей чудовий салатик. Що вже тут казати, треба пробувати.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
200 г.
Лосось Paralleles копчений в олії з кропом 120г
250 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.
02
Маслини нарізати кільцями. Салат помити, просушити, нарвати руками. Лосось нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів