
Салат із сиром, артишоками і томатами черрі
Простий у приготуванні літній салат з яскраво вираженим унікальним смаком. Поєднання помідора і сиру приправлено артишоками і чорним перцем, що додає салату пікантну нотку. Фету за бажанням замінюють бринзою. Замість консервованих артишоків можна використовувати свіжі. Свіжі артишоки – це дуже смачний продукт, що містить багато вітамінів і корисних мінералів. Артишок містить велику кількість клітковини, що забезпечує тривале відчуття ситості і насичення. Завдяки цій властивості рецепт салату з сиром, артишоками і помідорами має велику популярність у всьому світі, особливо серед чоловічої половини людства.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Артишоки Santolino четвертинками в олії консервовані пастеризовані 290г
3 ст. л.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
100 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Салат Лолло Біонда зелений
2 листа
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Артишоки порізати, черрі також порізати на 2-4 частини.
02
Змішати всі інгредієнти, додати листи салату, порвані руками.
03
Перемішати, посолити і поперчити. Заправити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів