Салат з кальмарів з шинкою і грибами - Image

Салат з кальмарів з шинкою і грибами

Кількість порцій: 3Час приготування: 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Дуже смачний, легкий і ситний салат з м'яса кальмара, шинки, грибів і цибулі. Характеризується відмінними смаковими та поживними якостями, швидкістю приготування і доступністю продуктів. Мариновані печериці надають страві невелику кислоту, підкреслюючи смак всіх інгредієнтів. М'ясо кальмара - дієтичний продукт, який містить корисні жирні кислоти і білок, легко засвоювані організмом. Таурин, що знаходиться в кальмарі, зменшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Йод корисний для щитовидної залози, а селен і вітамін Е виводять з організму важкі метали.

Інгредієнти

Кальмари

2 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Морква

1 шт.

Квасоля консервована

200 г.

Шинка

200 г.

Печериці мариновані

200 г.

Майонез

за смаком

Олія оливкова

за смаком

Етапи приготування

01

Ретельно промити кальмари під холодною водою, відварити в киплячій воді до готовності, після чого остудити і нарізати тонкою соломкою.

02

Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати, обсмажити її на розігрітій сковороді в оливковій олії разом із морквою.

03

Шинку і мариновані гриби нарізати тонкою соломкою.

04

Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити за смаком майонезом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв