Салат із фореллю і картоплею - Image

Салат із фореллю і картоплею

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салат із фореллю і картоплею - це той випадок, коли салат можна подавати як основну страву на стіл. Адже в ньому є і картопля, і риба. Вони роблять страву більш ситною, тому вона зійде і за головну страву. При цьому риба не дуже калорійна, але корисна завдяки фосфору. А запечена картопля набагато корисніша, ніж смажена, адже в ній залишається більше корисних речовин. Заправка з медом, гірчицею і лимонним соком робить страву м'якою і ще більш смачною. Адже лимонний сік - це перша заправка до риби, а мед не тільки солодкий, але і дуже корисний, що особливо актуально в холодні дні. Так що пропонуємо вам насолодитися цією чудовою стравою.

Інгредієнти

Салат

50 г.

Форель слабосолена

200 г.

Картопля

330 г.

Гірчиця

10 г.

Мед

10 г.

Олія оливкова

20 мл.

Розмарин

5 г.

Лимон

100 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°C градусів. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Скласти скибочки в миску, додати за смаком сіль, перець й частину оливкової олії. Добре все перемішати і викласти картоплю на деко (в один шар). Поставити в духовку і запікати близько 30 хвилин.

02

Оливкову олію змішати з медом, гірчицею, лимонним соком. За смаком додати трохи солі і довести до однорідної консистенції (можна трохи збити міксером). М'якоть риби відокремити від кісток (якщо вони є) і нарізати скибочками, соломкою або кубиками (за бажанням).

03

Скибочки картоплі дістати, нарізати соломкою або кубиками, дати трохи охолонути. Салат помити, просушити, нарвати руками. Змішати інгредієнти, додати заправку, обережно перемішати і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат із фореллю і картоплею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua