Салат з м'ясом і чорносливом - Image

Салат з м'ясом і чорносливом

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Будь-яка страва, у складі якої є сухофрукти, зокрема чорнослив, відрізняється особливо тонким, але терпким фруктовим смаком з «димком», що запам'ятовується надовго. Особливо прекрасно чорнослив відчуває себе у складі м'ясних салатів і закусок. Переваги таких салатиків в тому, що вони завжди приголомшливо виглядають, тому будуть доречні на Вашому святковому столі; готуються дуже швидко і не вимагають ніяких умінь. І найголовніше – вони незмінно смачні, ситні і, безумовно, корисні. Рекомендуємо приготувати один з таких чудових шарових салатів, у складі якого крім чорносливу та відвареного курячого філе присутня картопля, буряк і свіжа зелень. Оригінально, смачно і ефектно.

Інгредієнти

М'ясо

400 г.

Чорнослив

150 г.

Картопля

300 г.

Буряк

300 г.

Зелень

40 г.

Майонез

40 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.

02

Чорнослив залити окропом і дати набрякнути. Потім нарізати чорнослив соломкою або шматочками.

03

Картоплю і буряк відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з м'ясом і чорносливом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua