Салат з тунця і спаржі з фетою - Image

Салат з тунця і спаржі з фетою

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Якщо душа бажає дивувати і радувати близьких вишуканими і смачними стравами – приготуйте цей чудовий салатик, не прогадаєте. Він відмінно виглядатиме на Вашому святковому столі і припаде до смаку всім гостям. Свіжі овочі та зелень вигідно підкреслюють насичений смак консервованого тунця, відомого своїм делікатесним і ніжним, але жирним і ситним м'ясом. Ця рибка відмінно відчуває себе в складі такого легкого і свіжого салату, не порушуючи смакову палітру страви. Шматочки злегка солонуватої фети надають нотку пікантності. При бажанні фету можете замінити бринзою або іншим козячим сиром, а замість спаржі використовувати броколі. І на завершення – легка заправка з оливкової олії.

Інгредієнти

Помідори

200 г.

Суміш салатних листків

120 г.

Спаржа зелена

150 г.

Тунець консервований

200 г.

Олія оливкова

20 мл.

Сир фета

40 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Спаржу відварити в підсоленій воді (класти квасолю необхідно в окріп). Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.

02

Салат помити, просушити, нарвати руками. З тунця злити рідину. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з тунця і спаржі з фетою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua