Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею - Image

Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Смачний і корисний дієтичний салат з моркви з апельсином. Салат багатий вітаміни, особливо, вітамінами А (у моркві), С (в апельсинах) і Е (в оливковій олії). І вітаміни, до того ж, не просто потраплять у ваш організм, а й чудово засвояться, так як вітамін А засвоюється лише з жирами. Тому без оливкової олії в салаті не обійтися. Пікантності салату надають додані спеції: кориця і мускатний горіх, які чудово вписуються в салат і гармонують між собою. Якщо хочете ще трохи спецій, то можна додати сушений імбир (але зовсім небагато) або мелену гвоздику. З інгредієнтів салат можна доповнити будь-якими горіхами і сухофруктами.

Інгредієнти

Морква

500 г.

Апельсин

200 г.

Олія оливкова

30 мл.

Пудра цукрова

20 г.

Кориця

10 г.

Горіх мускатний

3 г.

Етапи приготування

01

Моркву помити, очистити і нарізати соломкою. На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити моркву.

02

Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати корицю, мускатний горіх, цукрову пудру і перемішати салат. За бажанням прикрасити родзинками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua