
Салат з риби з цибулею-пореєм і морквяним соусом
Неординарний салат як на смак, так і вигляд, який припаде до душі навіть найдосвідченішому гурману. Соковиті скибочки апетитної відвареної рибки ідеально поєднується із солодким луком-пореєм, стиглими томатами і звареними «в круту» яйцями. Доповнює загальну смакову палітру страви вишуканий морквяний соус зі сметаною – ситний, поживний і дуже ніжний на смак. Такої незвичайної салатної заправки Ви точно ніде не пробували: з одного боку – солодка за рахунок моркви, але в теж час пряна завдяки спеціям. Ну і, звичайно ж, хрусткі сухарики, обсмажені у вершковому маслі, святково прикрасять салат. Якщо Ви любите пробувати нові, пікантні комбінації смаків і запахів – просто приготуйте цю страву.
Інгредієнти
Риба
300 г.
Цибуля-порей
150 г.
Морква
80 г.
Помідори
200 г.
Яйце куряче
2 шт.
Хліб
200 г.
Масло вершкове
50 г.
Сметана
50 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'якоть риби відокремити від кісток, залити холодною водою і відварити до готовності в підсоленій воді. Моркву помити, зварити, очистити і подрібнити блендером до стану пюре. Цибулю-порей нарізати кільцями.
02
Воду закип'ятити. Помідори помити і опустити в окріп на 10 секунд, а потім опустити одразу в холодну воду. Зняти шкірку і нарізати кубиками. Яйця зварити «в круту» і нарізати скибочками або кубиками.
03
Хліб нарізати кубиками й обсмажити на розігрітій сковороді на вершковому маслі (або підсушити в духовці). Морквяне пюре ретельно перемішати зі сметаною, додати сіль і перець за смаком. З'єднати всі інгредієнти і заправку, а потім обережно перемішати. Подавати, посипавши сухариками і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів