Салат із селери, петрушки і граната - Image

Салат із селери, петрушки і граната

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Відмінна ідея для легкого, свіжого і швидкого обіду. Особливо цей чудовий салат оцінять ті, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Дорогоцінні камені граната, що потопають у зелені, під ароматним соусом з оливкової олії і лимонного соку – що може бути смачніше і корисніше? Даний салатик прекрасний в якості самостійної страви, але і складе прекрасну компанію відвареній рибі або курячому філе. Експериментуйте. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.

Інгредієнти

Селера

500 г.

Петрушка

100 г.

Гранат

200 г.

Лимон

20 г.

Олія оливкова

40 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Селеру помити і нарізати часточками. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Лимонний сік змішати з оливковою олією і перцем. З граната витягти зерна, додати заправку і все перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Салат із селери, петрушки і граната – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua