Картопляний салат з оселедцем - Image

Картопляний салат з оселедцем

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви любите влаштовувати тематичні вечірки, якщо ваші друзі в захопленні від ваших кулінарних новинок, тоді ви за адресою. Хочете влаштувати тематичну вечірку в стилі "ми з СРСР " або щось в цьому дусі? Тоді для цього не достатньо переодягнутися і начесати високо чубок. Потрібно створювати антураж до кінця. Не забувайте про дрібниці. Навіть самий звичайний салат довершить розпочате. Тому салат з картоплі і оселедця буде в самий раз. Він відмінно створить атмосферу свята, який ви намагалися передати не тільки накритим столом, але і всім іншим. До того ж салат виходить дуже ситний і цілком зійде як закуска, так і повноцінна страва.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

800 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

200 г.

Оселедець Banga копчене філе в олії 170г

350 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

60 мл.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

80 г.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

10 г.

Етапи приготування

01

Картоплю помити, залити холодною водою і відварити до готовності. Злити воду, трохи охолодити картоплю, а потім очистити. Нарізати картоплю кружечками (близько 1 см завтовшки).

02

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Філе оселедця нарізати скибочками або кубиками. Змішати оливкову олію, гірчицю і оцет. Викласти інгредієнти в салатники або порційні тарілки і полити заправкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв