
Кукурудзяний салат з авокадо і томатами
Вам трохи набридли звичні салати? Приготуйте корисний, вітамінний "Кукурудзяний салат з авокадо і томатами". Родзинка цього салату - цікаве поєднання фруктово-овочевих інгредієнтів: авокадо, помідорів чері, червоної цибулі та консервованої кукурудзи. Заправка готується з оливкового масла і соку лайма. Авокадо - популярний у всьому світі фрукт із легким горіховим смаком, що нагадує за консистенцією злегка розм'якшене вершкове масло. У порівнянні з більшістю фруктів авокадо несолодкий, а за зовнішнім виглядом і за смаком нагадує овоч. "Алігаторова груша" (так часто називають авокадо) - багате джерело корисних для здоров'я речовин.
Інгредієнти
Олія оливкова
2 ст. л.
Сік лайма
1 ст. л.
Кінза
50 г.
Сіль
0,25 ч. л.
Перець чорний мелений
0,25 ч. л.
Кукурудза консервована
2,5 ст.
Авокадо
1,5 ст.
Помідори черрі
2 ст.
Цибуля червона
100 г.
Етапи приготування
01
У мисці змішати олію і сік лайма зі спеціями - кінзою, сіллю і перцем. Перемішати.
02
Авокадо нарізати дрібними шматочками, помідори розрізати на 4 частини, подрібнити цибулю.
03
Додати в миску із приготованою заправкою цибулю, помідори і авокадо, перемішати, додати кукурудзу. Ретельно перемішати всі інгредієнти, подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів