Салат з курки з грейпфрутом, селерою і горіхами  - Image

Салат з курки з грейпфрутом, селерою і горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дуже яскравий і цікавий в смаковому значенні салат з ніжного відвареного курячого філе, соковитого і ароматного грейпфрута, хрустких горіхів і селери. А заправлена ​​вся ця смакова фантазія збитою сметаною з лимонною цедрою. Погодьтеся, салат досить незвичайний. Якщо ви не любите грейпфрути (можливо через гіркуватий смак, хоча прибравши з нього плівки, які знаходяться на часточках, майже повністю можна позбутися цього невеликого недоліку), то можете замінити його апельсинами або мандаринами, головне, щоб залишався цитрусовий аромат і смак. З горіхів підійде не тільки арахіс, але і кеш'ю, волоські, кедрові, фісташки, бразильські або пекан - будь-які, яким надаєте перевагу.

Інгредієнти

Філе куряче

400 г.

Селера

100 г.

Грейпфрут

200 г.

Арахіс

50 г.

Сметана

50 г.

Лимон

30 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Селеру помити і нарізати скибочками або кубиками. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.

03

Арахіс очистити від лушпиння. З лимона зняти цедру і збити міксером зі сметаною.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з курки з грейпфрутом, селерою і горіхами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua