
Суп з моркви і коріандру
Оригінальна страва індійської кухні. Дуже ситний, смачний, ароматний супчик, більше схожий на десерт. Але головне, він украй корисний для нашого організму. У цю страву можна додавати як свіжий, так і сушений коріандр, який знайдете. При відсутності фокаччи (італійського коржика), суп можна подавати з хрустким підсушеним чорним хлібом. Добре виглядає готовий супчик в глибоких піалах. Бажано прикрасити листям коріандру. Суп з моркви і коріандру - блюдо, яке вам варто спробувати. Цей суп сподобається і дітям, і дорослим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Цибуля зелена
4 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ч.л.
Морква
350 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
450 мл.
Фокачча грецька 300г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаом
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Влити в каструлю оливкову олію, поставити каструлю на вогонь, розігріти. Висипати подрібнену цибулю, тушкувати протягом 1 хвилини.
02
Нашаткувати моркву, висипати в каструлю, додати мед, влити лимонний сік, перемішати.
03
Влити гарячий бульйон в каструлю, довести до кипіння. Збільшити вогонь, тушкувати протягом 5 хвилин, для м'якості моркви.
04
Додати в каструлю подрібнене листя коріандру. Висипати суміш з каструлі в чашу блендера, подрібнити. Додати при необхідності приправи.
05
При подачі розлити по тарілках, додати трохи оливкової олії, подавати з фокаччею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів