Суп із червоної сочевиці і моркви - Image

Суп із червоної сочевиці і моркви

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Властивості чечевиці згадуються ще в історичних літописах. Представники всіх станів Стародавнього Єгипту, Греції та Вавилону вживали цей продукт в їжу. На Русі був особливо популярний хліб з чечевиці. У чечевиці у великій кількості міститься рослинний білок, який добре засвоюється організмом. Мінімальний вміст жирів робить її дієтичним продуктом. Чечевиця - це багате джерело фолієвої кислоти і заліза. Чечевиця відмінно регулює роботу травних органів. А морква взагалі унікальний за вмістом мікроелементів продукт. Недарма аміри платили за неї золотом. Так що запропонований нами суп із червоної чечечевиці і моркви - це дуже корисний обід, який відмінно вас наситить.

Продукти для рецепту

Сочевиця червона
84.10

Сочевиця червона

за 1 кг

Інгредієнти

Сочевиця червона

340 г.

Вода негазована Аквуля 2л

7 ст.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Часник

3 шт.

Спеція Коріандр мелений

1 ч. л.

Спеція Кумін мелений

1 ч. л.

Куркума Еко 20г

0,25 ч. л.

Морква

300 г.

Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г

1 ст.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

0,"5 ст.

Перець кайєнський Badia мелений 49,6г

за смаком

Етапи приготування

01

Поставити глибоку сковороду на вогонь, висипати сочевицю, залити водою. Довести до кипіння, зняти пінку.

02

Додати в сковороду дрібно нарізану цибулю, часник, а також спеції - мелений коріандр, кмин і куркуму. Прикрити кришкою, готувати 15 хвилин.

03

Нашаткувати моркву, дрібно нарізати червоний перець і додати ці інгредієнти в сковороду, готувати 10 хвилин, до м'якості овочів.

04

Всипати дрібно нарізаний свіжий коріандр і зелену цибулю. Додати сіль і перець за смаком, а також всипати кайенский перець.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Телятина з йогуртом по-турецьки

Телятина з йогуртом по-турецьки

2

25 хв