Суп із цибулею та сиром - Image

Суп із цибулею та сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цибуля є обов'язковим інгредієнтом в складі багатьох страв, у тому числі і перших страв до обіду. Але в запропонованому рецепті він виступає основою. Цибулю пасерують до карамельного золотистого кольору на маленькому вогні. Цибулю важливо не пережарити. Деякі кулінари додають у вже приготовану страву трохи сухого білого вина чи коньяку. Завдяки таким добавкам суп набуває особливої пікантності, посилюється його незвичайний аромат. До початку трапези потрібно дати супу трохи настоятися. Цибулевий суп із сиром обов'язково подають гарячим.

Продукти для рецепту

Бульйон курячий Food Studio 500мл
159.00

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл

Інгредієнти

Бульйон курячий Food Studio 500мл

1000 мл.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Сир твердий Грана Падано 32%

100 г.

Борошно 7 1кг

25 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю нарізати дрібно. У каструлю влити оливкову олію, розігріти.

02

Додати цибулю і пасерувати до золотистого кольору. Додати борошно і добре перемішати. Продовжити смажити хвилин 5 на невеликому вогні.

03

Додати заздалегідь приготований бульйон. Довести до кипіння і варити на невеликому вогні 20 хвилин. Нарізати сир кубиками. Зелень дрібно нарізати.

04

Готовий суп розлити по тарілках і в кожну додати по 2-3 кубика сиру. Посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв