Суп з філе хека - Image

Суп з філе хека

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Коли організм прагне розвантаження і хоче чогось легкого, поживного і смачного – прислухайтеся до нього. І приготуйте суп із філе хека. Біла морська риба, без кісток, зробить страву ніжною й ідеально наситить всю сім'ю корисним обідом.

Інгредієнти

Хек

1кг

Борошно

4 ст. л

Картопля

8шт

Соняшникова олія

4 ст. л

Вершки ультрапастеризовані 30%

20мл

Бульйон

400мл

Морква

2шт

Петрушка

за смаком

Цибуля

3шт

Вершкове масло

100г

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Філе хека наріжте кубиками та розділіть на 2 частини. Одну частину потушкуйте в соняшниковій олії з дрібно нарізаною цибулею та натертою морквою.

02

В іншу каструлю налийте воду, додайте нарізану картоплю, петрушку та другу частину риби. Залиште варитися на 20 хв.

03

На пательні на вершковому маслі трохи обсмажте борошно. Долийте у суміш 1 склянку бульйону.

04

У каструлю з рибою та картоплею викладіть тушкований з морквою і цибулею хек, додайте обсмажене борошно та вершки. Варіть ще 20 хв. Суп подавайте гарячим. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв