Крем-суп із королівських печериць - Image

Крем-суп із королівських печериць

2

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Обід ділиться на «до» та «після» нашого крем-супу. Доволі очевидний перебіг подій, адже з такою гарячою стравою настрій покращується, заряд працювати знаходиться, насолода від смакування наближається до нескінченності. Спробуйте й ви! Готуйте за нашим рецептом та з інгредієнтами з METRO.

Продукти для рецепту

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
26.10 - 44.50

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1шт

Картопля фасована

1шт

Сметана Metro Chef 20% 300г

2 ст.л.

Вода Eurogroup 6л

1,5л

Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг

за смаком

Перець чорний Metro Chef мелений 1100г

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізаємо печериці на 4 частини кожний.

02

Нарізаємо цибулю довільним способом та обсмажуємо її на вершковому маслі.

03

Картоплю нарізаємо кубиками та відварюємо із цибулею до готовності. Додаємо гриби.

04

Збиваємо все блендером. Додаємо сметану. Тримаємо на маленькому вогні ще 5 хвилин. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Королівські печериці, фаршировані сиром Брі

Королівські печериці, фаршировані сиром Брі

4

30 хв