
Холодний суп із авокадо
Хто сказав, що перші страви обов'язково повинні бути гарячими? Цілком доречними в спекотний літній день будуть і прохолодні страви. Вони набагато краще втамовують спрагу, адже їсти рідкі страви потрібно цілий рік. Суп виходить дуже ніжний і м'який, але в той же час дуже ароматний (а це саме те, що потрібно спекотного літа). За вашим бажанням він може стати і гострим, якщо додати спеціальні спеції. Перед подачею на стіл ви можете посипати зверху супу зелень, за бажанням додати сметану або якийсь соус. Він цілком зійде як для домашнього обіду в колі сім'ї, так і як страва гостям. Адже якщо його добре прикрасити, то можна подавати і за святковий стіл.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
2 шт.
Огірки солені
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Кінза 70г
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
за смаком
Цукіні
1 шт.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
100 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
6 ст. л.
Етапи приготування
01
У чашу блендера додати 1 авокадо, огірок, помідор і кінзу. Подрібнити. Обережено додавати воду, доводячи до стану супу.
02
Викласти масу з чаші блендера в миску.
03
Нарізати авокадо, яке залишилося, невеликими кубиками, додати в миску із супом. Додати також в суп нарізані цукіні, цибулю і кукурудзу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів