
Гуляш по-хорватські
Гуляш по- хорватські - це густий м'ясний суп з яловичини або свинини. Вважається, що з ніжної телятини виходе дуже смачний гуляш. Зі свинини гуляш теж виходить особливо ніжним і готується дуже швидко. Сам процес приготування цієї страви містіть у собі тільки позитивні моменти: простоту, швидкість та задоволення від куштування готової страви. Незважаючи на те, що гуляш готується переважно в котлі і на багатті, це блюдо цілком можна приготувати вдома. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Багатий смаковий букет надають йому приправи і прянощі. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
400 г.
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Перець Каппа солодкий
1/2 шт.
Часник
2 зубчика
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Кмин Еко римський 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Етапи приготування
01
Дрібно нарізану цибулю обсмажити в олії до світло-золотистого кольору.
02
Нарізати м'ясо невеликими шматочками, посолити. Викласти м'ясо на цибулю. Тушкувати у власному соку 30 хвилин.
03
Нарізати картоплю і перець кубиками, часник подрібнити.
04
Додати картоплю, перець, часник, кмин. Залити водою.
05
Додати томатну пасту і варити до готовності картоплі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів