Устриці з гострим соусом - Image

Устриці з гострим соусом

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ви пробували устриці з соусом Табаско? Прохолодна солона морська вода, ніжне м'ясо молюска і пекучий перець - це фантастичне поєднання. Секунду здається, що лисички, і правда, взяли сірники і запалили синє море прямо у тебе в роті. Потім «палаючими» язиком і небом відчуваєш м'яку, гладку текстуру устриці. І відчуваєш, як морська свіжість згладжує перцевий жар.

Інгредієнти

Устриці

12 шт

Лимон

1 шт

Соус Табаско

1 ч. л.

Лід

Етапи приготування

01

Помістіть відкриті устриці на блюдо з колотим льодом.

02

Полийте кожну устрицю кількома краплями соусу.

03

Подавайте з часточками лимона.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Нові рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв