Тости з грибами та гарбузом - Image

Тости з грибами та гарбузом

Кількість порцій: 3Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Навряд чи хтось зможе собі уявити накритий святковий стіл або звичайний сімейний обід без бутербродів. Пропонуємо урізноманітнити Ваше звичне уявлення про цю закуску, адже Вашій увазі рецепт тостів з пилу-з жару. Хрустка підрум'янена скибочка хліба, на якому розташовується щедра «верхівка» з грибів і гарбуза, попередньо тушкованих у сметані, з додаванням ароматних спецій, нікого і ніколи не залишить байдужим. Потім вся ця справа відправляється запікатися в духовку, тости подаються до столу гарячими. Ось і все – прекрасна закуска до святкового столу, сімейної трапези або просто ситний перекус готовий. Просто, швидко, смачно і поживно. А ще й корисно. Що може бути краще?

Інгредієнти

Хліб

180 г

Гарбуз

500 г

Гриби

200 г

Сметана

50 г

Цукор

3 г

Борошно пшеничне

5 г

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Орегано сушений

за смаком

Олія оливкова

15 мл

Етапи приготування

01

Гарбуз помити, очистити від шкіри і насіння. Нарізати гарбуз кубиками і трохи присипати борошном. Олію розігріти в сковороді і обсмажити гарбуз до напівготовності. Додати цукор.

02

Гриби помити і нарізати кубиками. До гарбузу додати гриби, сметану і тушкувати до готовності (близько 10-15 хвилин). Додати сіль, перець, орегано.

03

Духовку розігріти до 200 градусів. Шматочки хліба підсушити в духовці близько 5 хвилин. Дістати і викласти на хліб суміш з грибів і гарбуза. Покласти в духовку і запекти протягом 7-10 хвилин. За бажанням можна додати також помідори і сир.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв