Теплий сирний сендвіч з печінкою - Image

Теплий сирний сендвіч з печінкою

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви – любитель ситних сніданків і апетитних перекусів? Тоді приготуйте теплий сирний сендвіч з печінкою. Сендвічі – англійські бутерброди, що складаються з двох скибочок хліба (найчастіше використовуються булочки) з багатою начинкою між ними. Якщо Ви обожнюєте сир, то такий спосіб підкріпитися, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Адже у сендвічі використовується три сорти сиру. Гурмани оцінять. Замість сиру едам можна використовувати голландський. Нижню частину бутерброду, де знаходиться безпосередньо відварна печінка і сир, можна розігріти не тільки в мікрохвильовці, але й на грилі або в духовці. Відмінний варіант для пікніка.

Інгредієнти

Хліб житній

60 г.

Сир вершковий

30 г.

Сир едам

15 г.

Сир чеддер

20 г.

Печінка яловича

50 г.

Помідори

1 шт.

Салат "Айсберг"

за смаком

Етапи приготування

01

Печінку відварити до готовності. Розрізати вздовж навпіл.

02

Верхній шматок хліба змастити вершковим сиром, на сир викласти тонко нарізаний помідор, а на помідор листя салату.

03

На нижній шматок хліба викласти чеддер, на нього печінку, а на печінку сир едам. Нижній шматок хліба покласти в мікрохвильовку на 1 хвилину.

04

Після, витягнути з мікрохвильовки хліб, з'єднати обидва шматки разом. Подавати відразу ж.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв