Тартіни з інжиром, медом і сиром - Image

Тартіни з інжиром, медом і сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Давно відомий той факт, що солодощі із сухофруктами набагато корисніші різних тістечок та інших кремових десертів. І це природно. Адже в сухофруктах дуже багато вітамінів, але мало жирів. При цьому такі десерти не поступаються смаком тим, що лежать на полицях магазинів. Цей, на перший погляд аж надто простий десерт, напевно запам'ятається вам з першого ж шматочка. По-перше, він досить незвичайний. І вже через це його варто спробувати зробити. Він готується дуже швидко і легко. Це плюс в тих випадках, коли у вас гості з'явилися несподівано. Та й взагалі, такий десерт можна робити до сімейної вечері, щоб не ламати голову над приготуванням.

Продукти для рецепту

Ароматичний дифузор Sabrise Uair Чорний хліб 100мл
541.30

Ароматичний дифузор Sabrise Uair Чорний хліб 100мл

100 мл

Інгредієнти

Ароматичний дифузор Sabrise Uair Чорний хліб 100мл

4 шматочки

Сир овечий Treur Twisca 50%

за смаком

Інжир сушений

8 шт.

Мед Літній Мед 750г

4 ч. л.

Чебрець (тим'ян), шт

1 гілочка

Розмарин 50г

1 гілочка

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

1 щіпка

Сир Dziugas Пармезан 40%

20 г.

Етапи приготування

01

Обсмажити шматочки чорного хліба. Кожен підсмажений шматочок намазати сиром, поперчити, посипати подрібненими листочками розмарину і чебрецю.

02

Розрізати інжир на половинки, викласти на хліб, полити кожен тартін чайною ложкою меду, скропити оливковою олією.

03

Зверху на кожен тартін викласти пластівці пармезану.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв