Закусочна паста з сьомгою - Image

Закусочна паста з сьомгою

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сьомгу не можливо не любити. Ця благородна риба неймовірно смачна , ароматна і дуже корисна . На смак червоне м'ясо сьомги м'яке і приємне. Соковитість риби забезпечується завдяки вмісту в ній жиру . Але жир цей якраз подарував сьомзі ту корисність якої вона володіє. А саме те що цього жирі содержиться поліненасичена жирна амінокислота Омега- 3 , так необхідна нашому мозку і серцево- судинній системі. Крім цієї речовини сьомга багата білком. А ще ця риба містить повний комплекс вітамінів , що відповідають за нормальне функціонування всього організму. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати закусочну пасту їх сьомги і не тільки з неї. Така корисна паста буде відмінною намазуванням на бутерброди.

Інгредієнти

Сьомга слабосолена

100 г

Сир плавлений

200 г

Яйце куряче

2 шт.

Цибуля зелена

20 г

Хліб житній

80 г

Етапи приготування

01

Яйця відварити, охолодити, а потім нарізати шматочками. Сьомгу нарізати шматками. Цибулю помити, просушити і нарізати.

02

У чашу блендера покласти рибу, сир, яйця і цибулю. Подрібнити всі інгредієнти до однорідного стану. Готову пасту можна намазувати на хліб, крекери, кріспі інше.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Закусочна паста з сьомгою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua