
Закуска "Хибна ікорка"
Закуска "Хибна ікорка" не просто більш дешева альтернатива червоній ікрі, а й ще один спосіб зробити стіл більш різноманітним. Всі звикли бачити на столі намазаний червоною ікрою хліб. Однак ви можете провести експеримент, поставивши дві тарілки на стіл - на одній хліб намазати ікрою, а на іншій от такою ось хибною ікоркою. І подивіться, яку із закусок з'їдять швидше. Ця намазка на хліб дуже легка у приготуванні, ситна і не шкідлива для здоров'я. Її загадковий смак примусить здивуватися будь-кого. Тому приємного апетиту і гарних веселощів!
Інгредієнти
Оселедець
1 шт.
Масло вершкове
150 г.
Сирок плавлений
2 шт.
Морква (невелика)
3 шт.
Етапи приготування
01
Оселедець почистити від нутрощів, шкіри і кісток.
02
Моркву відварити до готовності.
03
Оселедець, моркву, масло, сирки перекрутити через м'ясорубку і розмішати.
04
Можна намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.
05
За смаком нагадує червону ікру, важко відчути різницю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів