Багатошаровий м'ясний хліб - Image

Багатошаровий м'ясний хліб

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Народна мудрість свідчить, що хліб вважається благословенною їжею. Цей продукт споконвіку вважається головним на столі у кожної людини. Випекти хліб не так-то складно, більше того, в нього треба вкласти душу - і тоді він вийде ароматним і дуже смачним. Пропонуємо вам спробувати випічку з м'ясом, а саме хліб з м'ясною начинкою. Зі складу інгредієнтів зрозуміло, що буде не просто смачно, а і апетитно. Закусочка вийде те, що треба! Якщо говорити про шари, тобто про начинку, то тут можна підключити в процесі приготування свою фантазію і додати дещо своє, варіацій безліч. М'ясний хліб, без сумнівів, вийде ідеальним!

Продукти для рецепту

Фарш свинячий охолоджений
189.90

Фарш свинячий охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Фарш свинячий охолоджений

300 г.

Фарш яловичий

300 г.

Картопля фасована

1 шт.

Сир Cheeseland Gooda із зернами гірчиці

125 г.

Родзинки

жменя

Горіхи Мигдаль 150г

жменя

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Кетчуп Salvest 530г

200 мл.

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г

2 шматка

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

100 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

125 г.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

15 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Сухарі Київхліб Київські 260г

жменя

Імбир

за смаком

Кориця Еко мелена 20г

за смаком

Чорний перець Каміс горошком млинок 42г

за смаком

Молоко 2,5% 900г

250 мл.

Етапи приготування

01

Узяти глибоку посудину помістити в неї свинячий і яловичий фарш. До них додати 1 натерту картоплю, півсклянки гірчиці зернами, сухарів, родзинок і горіхів. Ретельно перемішати і вбити одно яйце. Підсипати імбир, корицю, мускатний горіх і гострий кетчуп. Потім все посолити, поперчити і гарненько перемішати.

02

Для начинки: розмочити два шматочки білого хліба в молоці. Віджати його і додати до нього тертий сир (чеддер), і посолити.

03

Узяти деко і шматочок фольги. Змастити деко олією і викласти на нього половину фаршу, а половину помістити на фольгу. Повинні вийти дві великі овальні котлети.

04

Потім вже приготовану начинку викласти по центру на фарш, а іншою половиною (та що на фользі) накрити зверху. Посередині можна зробити пальцями дірки (вони не дозволять страві потріскатися). Полити олією і запікати в розігрітій до 180ºС духовці 40 хвилин.

05

Завершальним етапом стане приготування глазурі. Для цього: змішати в каструлі кетчуп, пів склянки коричневого цукру і дати цій суміші уваритися. Полити готовою глазур'ю випечений хліб і відправити ще запікатися хвилин на 15.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв