М'ясний рулет - Image

М'ясний рулет

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У вас є м'ясо і ви думаєте що можна приготувати такого незвичайного і дуже смачного. Так от ми поспішаємо на допомогу до вас і рекомендуємо вам зробити смачний м'ясний рулет з яловичого і курячого фаршу. Ця відмінна закуска підійде на будь-який святковий стіл. Адже, порізаний рулет шматочками дуже вигідно виглядає на святковому блюді. До речі, такий рулет можна подавати і на вечерю, і на обід. Просто порізавши шматочками рулет і відваривши картоплі або рису для гарніру ви будете мати відмінну ситну вечерю або обід. М'ясний рулет хороший як в якості закуски, так і в гарячому вигляді. І до речі, рулет можна вживати і на другий, і на третій день - смак його від цього не зіпсується. А готується рулет досить таки просто і легко.

Інгредієнти

Фарш із яловичини

400 г.

Курячий фарш

400 г.

Яйця

2 шт.

Солоні крекери

14 шт.

Цибуля

1 шт.

Томатний соус

150 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати яєчні білки з розкришеним крекером, дрібно нарізаною цибулею, томатним соусом, сіллю і перцем.

02

Додати фарш, добре перемішати.

03

Помістити отриману суміш у форму для запікання і поставити в духовку на 1 годину на температуру 180°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

М'ясний рулет – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua