
Картопляні кульки з сиром
Складно собі уявити, що картопля - такий відомий в наш час овоч - з'явився на столах у наших предків не так давно. За цей час люди навчилися по-різному готувати його. І зараз картоплю вважають по праву "другим хлібом", адже вона незамінна на наших столах. Мабуть це все завдяки тому, що її готувати досить просто, от і вигадують кожного разу все нові страви. Наш рецепт картопляних кульок може вас зацікавити. Адже м'який сир всередині кульок робить картоплю такою м'якою і ніжною, що ви із задоволенням поласуєте цими кульками за тихою сімейною вечерею. Можна покласти їх, наприклад, на листочки салату, щоб надати фарб страві.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сухарі панірувальні
65 г.
Сир Armando Чеддер
180 г.
Картопля фасована
375 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Додати до пюре яйце, сіль і перець. Добре перемішати до однорідного стану.
02
Сир нарізати невеликими кубиками (1х1 см.). Взяти трохи пюре і розім'яти в руці. Покласти в середину кубик сиру, скачати кульку. Розігріти рослинну олію в каструлі.
03
Сухарі висипати на пласку тарілку. Обваляти кожну кульку в сухарях, опустити в олію і обсмажити до золотистого кольору. Потім викласти кульки на паперовий рушник і дати стекти зайвому жиру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів