Качка з яблуками та брусничним соусом - Image

Качка з яблуками та брусничним соусом

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Філе качки Roldrob заморожене 500г
269.89

Філе качки Roldrob заморожене 500г

500 г

Інгредієнти

Філе качки Roldrob заморожене 500г

2 шт.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

4 шт.

Апельсин

1 шт.

Портвейн Graham's Fine White білий 19% 0.75л

40 мл.

Гвоздика Auchan 10г

4 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Соус Асканія брусничний 300мл

100 г.

Етапи приготування

01

Філе качки нарізати на 4-5 частин кожне. При цьому вирізати жир і зайву шкіру.

02

Яблука помити, очистити від шкірки та нарізати на середні шматочки.

03

Качку та яблука викласти в пароварку. Видавити сік із апельсина, додати до соку портвейн, змішати.

04

Сумішшю з апельсинового соку та портвейну залити качку з яблуками, посипати зверху гвоздикою. Готувати 12-15 хвилин. Подавати з брусничним соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Тунець з соусом песто

Тунець з соусом песто

4

15 хв