Медові курячі крильця гриль - Image

Медові курячі крильця гриль

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Хто сказав, що курячі крильця не смачні, тому що в них мало м'яса? При бажанні з них можна зробити чудову страву. Варто змастити їх медом - і смак відразу ж змінюється. Завдяки меду курячі крильця такі популярні, і багато хто любить їх саме в такому вигляді. Ми ж додамо, що подавати їх варто з овочами і якимось соусом для більш пікантного смаку. До того ж, зелень додасть страві літню свіжість і соковитість, а соус зробить крильця м'якішими. Зробіть легкий гарнір з картоплі, наприклад, і сміливо подавайте гостям за стіл. Запевняємо, що всі будуть просити поділитися рецептом цих м'яких крилець.

Інгредієнти

Курячі крильця

18 шт.

Соус соєвий

4 ст.

Часник

1 зубчик

Вино біле сухе

2 ст. л.

Олія

2 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Крильця помити і обсушити. Змішати соєвий соус з  часником, олією і вином, залити сумішшю крильця і маринувати їх, періодично перевертаючи, 2 години в холодильнику.

02

Мариновані крильця необхідно обсушити, поставити на електрогриль, смажити при максимальному нагріві 12 хвилин, час від часу перевертаючи.

03

Намастити крильця медом і смажити ще по 2 хвилини з кожного боку, перемкнувши гриль на режим середнього нагріву.

04

Подавати крильця гарячими зі свіжими овочами та зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Медові курячі крильця гриль – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua