Бурякові млинці на ряжанці - Image

Бурякові млинці на ряжанці

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені, що такого десерту ви ще не пробували. Дуже рекомендуємо приготувати такі млинці сьогодні на вечерю. Млинці дуже смачні, тому вони у вас розійдуться на раз -два. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки своїм смаковим і яскравим колірним якостям. Подавати їх краще гарячими. До таких млинців можна придумати будь-яку начинку. Але найкраще вони йдуть з ікрою і сметаною.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

2 ст.

Цукор

2 ст. л.

Ряжанка

50 мл.

Сіль

1 ч. л.

Молоко

1,5 ст.

Яйце куряче

1 шт.

Буряк

200 г.

Олія рослинна

50 мл.

Етапи приготування

01

Зварити буряк, спекти до готовності. Охолодити, нарізати шматочками.

02

Додати нарізаний буряк в молоко. Змішати суміш блендером.

03

Додати в молочну суміш яйце і ряжанку, перемішати. Всипати сіль, цукор і борошно, ретельно перемішати.

04

Дати настоятися суміші протягом 30 хвилин. Після, спекти млинці на середньому вогні з обох сторін.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв