Спаржа із соусом із фундука - Image

Спаржа із соусом із фундука

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Головною перевагою даної страви є її користь для організму людини. Насамперед, мова йде про основні інгредієнти: спаржу та цибулю-шалот. Спаржа містить в собі вітаміни: А, С, РР, вітаміни групи В, каротин. Лук-шалот багатий за своїм змістом вітаміном С, калієм, кальцієм, фосфором, залізом та іншими мінеральними речовинами. Дане блюдо досить низькокалорійне, так як його інгредієнти відрізняються високими дієтичними властивостями. Перед подачею спаржу рекомендується посипати звареним вкруту, дрібно посічений яйцем.

Продукти для рецепту

Цибуля шалот 250г
82.30 - 129.00

Цибуля шалот 250г

250 г

Інгредієнти

Цибуля шалот 250г

1 шт.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

2 ст. л.

Гірчиця Deroni Діжонська 200г

1 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

0,5 ч. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

70 мл.

Фундук смажений

50 г.

Спаржа зелена свіжа 200г

900 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Подрібнити цибулю-шалот, покласти її в миску, додати до цибулі оцет, гірчицю, цукор, сіль і перець за смаком. Збиваючи міксером поступово ввести в суміш оливкову олію, після чого додати попередньо подрібнені горіхи, перемішати.

02

Довести воду в каструлі до кипіння, додати сіль, покласти у воду спаржу, варити протягом 2-4 хвилин. Воду після злити, спаржу нарізати шматочками.

03

При подачі викласти спаржу на тарілку, зверху залити отриманим соусом, подавати спаржу теплою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв