Свиняча відбивна по-болгарськи - Image

Свиняча відбивна по-болгарськи

Кількість порцій: 3Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Незважаючи на те, що свинина – один з найсмачніших, ніжних і легких у приготуванні видів м'яса, далеко не кожен може приготувати її так, щоб страва стала справжнім шедевром кулінарного мистецтва. А ось болгари можуть, ще й як можуть. Болгарські м'ясні страви відрізняються шиком, який до цих пір не вдалося повторити жодній кухні світу. Отже, Вашій увазі свиняча відбивна по-болгарськи. Тонка скибочка ніжного, соковитого м'яса із золотистою хрусткою скоринкою, просоченою пряними спеціями і гірчицею, стане головною прикрасою будь-якого столу. У Болгарії відбивну зі свинини традиційно подають разом із легкими овочевими салатами, як би врівноважуючи жирність і легкість, калорійність і дієтичність.

Продукти для рецепту

Свинина котлетна натуральна
299.90

Свинина котлетна натуральна

за 1 кг

Інгредієнти

Свинина котлетна натуральна

500 г.

Сухарі панірувальні

100 г.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Приправа Ласочка Пава приправа для м'яса 30г

за смаком

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

за смаком

Етапи приготування

01

Свинину помити і порізати на шматки, товщиною 1,5 см. Відбити молотком.

02

Кожен шматок м'яса змастити гірчицею, посолити, посипати перцем і приправою. Залишити на 30 хвилин.

03

Обваляти м'ясо в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді соняшникову олію, обсмажити м'ясо з двох сторін.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв