Шпинат із часником і вершками - Image

Шпинат із часником і вершками

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

На жаль, в нашій країні дуже багато господинь недооцінюють шпинат, як повноцінний інгредієнт багатьох страв. Він ними сприймається виключно як салатні листя. На жаль, дуже часто ми просто не знаємо, як правильно готувати шпинат і до чого його подавати. Сьогодні наша місія полягає в тому, щоб цю проблему виправити. Отже, представляємо вашій увазі прекрасний рецепт шпинату з часником і вершками. Насправді це чудовий гарнір до практично будь-якої страви з м'яса, риби або птиці. Виходить дуже єффектно, цікаво і незвично. А ще шпинат неймовірно корисний, в першу чергу для посилення еректильної функції у чоловіків.

Інгредієнти

Шпинат

500 г.

Вершки 40%

200 г.

Горіх мускатний

за смаком

Часник

1 шт.

Олія оливкова

2 ст.л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Прополоскати листя шпинату в холодній воді, висушити на паперовому рушнику.

02

Вилити вершки в каструлю, додати мускатний горіх і трохи солі. Поставити каструлю на повільний вогонь, варити 8-10 хвилин, не доводити до кипіння, постійно мішати. Зняти з вогню.

03

Очистити часник, нарізати уздовж. У сковороду налити олію, поставити на сильний вогонь. Викласти листя шпинату в сковороду, посолити, насадити на вилку часник, змішувати шпинат, поки не почне упарюватися.

04

Листя шпинату викласти в друшляк, придавити виделкою з часником, для видалення зайвої рідини. Викласти знову шпинат в сковороду.

05

Додати упарені вершки в сковороду до шпинату, додати сіль і перець за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв