Риба з картоплею, запечена "в рукаві" - Image

Риба з картоплею, запечена "в рукаві"

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рибу можна приготувати різними способами, але найменш клопіткий, на наш погляд - запекти її в спеціальному "рукаві". Підготовка до запікання займає мінімальну кількість часу і не вимагає особливих кулінарних умінь, але у результаті страва виходить соковитою, м'якою та ароматною. Можете "упакувати" заготовку з риби і картоплі в "рукав", поставити запікати в духовку і в найближчу годину зайнятися будь-чим іншим. Тільки не забудьте встановити таймер, щоб не прогавити! І ще два плюси цього рецепта: під час готування запах від риби буде мінімальний, і противень після закінчення справи вам теж мити не доведеться. Якщо у вас немає рукава для випічки, можна використовувати для запікання фольгу.

Інгредієнти

Будь-яка біла риба

500 г

Картопля

700 г

Цибуля

150 г

Зелень

за смаком

Майонез

2 ст.л

Сіль

за смаком

Мелений чорний перець

за смаком

Приправа для риби

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку разігрійте до 180°C

02

Картоплю очистіть і наріжте досить великими шматками.

03

Цибулю наріжте півкільцями.

04

Зелень дрібно посічіть.

05

З'єднайте картоплю, цибулю, зелень. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.

06

Заправте майонезом (його можна додати більше до смаку) і ще раз добре перемішайте.

07

Рибу промийте, якщо необхідно, очистіть від нутрощів і наріжте на шматки середнього розміру. Посоліть, поперчіть, посипте приправою для риби або будь-якими іншими спеціями за смаком.

08

Покладіть рибу і картоплю в рукав для запікання, помістіть в розігріту духовку і випікайте близько 1 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Риба з картоплею, запечена "в рукаві" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua