Рисова локшина з м'ясом і креветками - Image

Рисова локшина з м'ясом і креветками

Кількість порцій: 2Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Вам доводилося готувати страви екзотичної тайської кухні? Основа тайської кухні - мистецтво п'яти смаків: солодкого, кислого, солоного, гіркого і гострого. Приготуйте за запропонованим рецептом рисову локшину з м'ясом і креветками, і Ви хоча б у крихітній мірі відчуєте екзотику Таїланду. Але ми не сумніваємося, що спробувавши це блюдо в тайському ресторані, Ви відразу ж помітили б велику різницю. Запропонована страва дуже цікава своєю смаковою палітрою, незвичайним поєднанням інгредієнтів. І, звичайно ж, традиційно використовуються соус і спеції. Це соєвий соус і перець чилі - одна з найбільш затребуваних у тайців спецій, яку вони вважають цілющою. Цінується в тайській кухні і імбир, що використовується в цьому рецепті.

Інгредієнти

Королівські креветки

10 шт.

Рисова локшина

300 г.

Стручкова квасоля

150 г.

Свинина

150 г.

Соєвий соус

45 мл.

Соняшникова олія

30 мл.

Яйце

1 шт.

Імбир

3 см.

Перець чилі мелений

0,25 ч. л.

Етапи приготування

01

Рисову локшину відварити, як вказано на упаковці.

02

Креветки розморозити і почистити.

03

Свинину порізати кубиками й обсмажити на гарячій сковороді до золотистого кольору.

04

Імбир натерти на дрібній тертці і, коли свинина трохи підрум'яниться, додати в сковороду стручкову квасолю і імбир.

05

Через пару хвилин додати в сковороду креветки.

06

В окремій мисці збити яйце вилочкою і додати соєвий соус і спеції. Добре перемішати.

07

Потім вилити яйце в сковороду і добре перемішати.

08

Далі додати локшину і добре перемішати. Прогріти, помішуючи, так ще хвилини 2-3 і подавати гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв