
Кролик у червоному вині
Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним, пропонуємо вам приготувати м'ясо кролика у вині по нашому чудовому рецепту. М'ясо виходить ніжне, м'яке, воно тане в роті. Червоне вино в поєднанні з прянощами надає страві незвичайний пікантний смак і запашний п'янкий аромат. До того ж м'ясо кролика за своїми дієтичним властивостями належить до білих сортів м'яса і є здоровою їжею. За вітамінним і мінеральним складом кроляче м'ясо залишає далеко позаду всі інші сорти м'яса. Білка в ньому набагато більше, а жирів на порядок менше, ніж в інших видах. Сприяє виведенню шлаків та радіонуклідів з організма.Готуйте і будьте здорові!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кролик
1 шт.
Оливки Losada Гордаль
200 г.
Вино червоне Symphonia напівсолодке 11,5% 0,75л
200 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Лист лавровий
6 шт.
Розмарин 50г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вареники The Local Food зі смородиною замороженi 500г
150 г.
Етапи приготування
01
Порізати кролика на порційні шматки. Лавровий лист змішати зі смородиною, розмарином і оливками.
02
Засипати цією сумішшю м'ясо, перемішати. Поставити в холодильник маринуватися на пару годин.
03
Після того, як кролик промаринувався, полити оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Дати постояти ще 10 хвилин. Смажити на сковороді до рум'яної скоринки.
04
Залити червоним вином і тушкувати, поки не випариться рідина.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів