Картопля з цибулею і вершками - Image

Картопля з цибулею і вершками

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Всі вже звикли, що картопля - це простий звичайний овоч. Всі готують його для сімейної вечері чи на обід. Але з картоплі можна робити не тільки прості страви, але і достатньо вишукані і красиві. Які можна подавати на святковий стіл гостям, дивувати їх простотою і в той же час відмінним смаком. Одна з таких страв - це картопля з цибулею і вершками. Її перевага в тому, що має вона гарний зовнішній вигляд, м'який смак (завдяки вершкам) і насичений аромат. Подавайте страву теплою, можна навіть прикрасити зеленню перед подачею (це вже на ваш смак). У будь-якому випадку вам вдасться здивувати своїх гостей, а їм - смачно поласувати вашими кулінарними витворами мистецтва.

Продукти для рецепту

Сіль Єгипет
12.50

Сіль Єгипет

за 1 кг

Інгредієнти

Сіль Єгипет

за смаком

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

250 мл.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

80 г.

Масло вершкове домашнє

20 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

240 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Картопля фасована

1,2 кг.

Етапи приготування

01

Картоплю помити і відварити до готовності в підсоленій воді. Потім злити воду, картоплю охолодити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.

02

Сир натерти на тертці. Розігріти оливкову олію в сковороді, обсмажити цибулю. Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму вершковим маслом.

03

Вершки збити з сіллю (не до стану піни). У форму викласти половину картоплі, зверху укласти цибулю і половину сиру. Вилити вершки, укласти картоплю і сир. Поставити форму в духовку і запікати близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв