
Картопля із омлетом та горошком
Вранці, коли так хочеться поспати і не упускати жодної хвилини сну, все ж розумієш, що готувати сніданок треба. Особливо якщо у вас сім'я, діти. Перше, що спадає на думку вранці, це зробити омлет. Просто, швидко і поживно. А що, якщо додати чогось нового в цю, здавалося б, найпростішу страву? Можна зробити його більш ситним, щоб щільно поснідати і бути бадьорим весь день. Додайте картоплю та горошок до омлету - і ваш сніданок буде не просто перекусом, ви отримаєте повноцінну страву, яка підніме вам настрій (адже вранці він часто не найкращий), ви зарядитесь енергією і будете готові до роботи! Так що спробуйте зробити собі такий смачний і поживний сніданок.
Інгредієнти
Сіль
за смаком
Зелений горошок консервований
250 г.
Олія соняшникова
20 мл.
Яйце куряче
6 шт.
Картопля
1,5 кг.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками (1х1 см.), добре посолити. Розігріти в сковороді олію, обсмажити картоплю. Яйця збити з сіллю.
02
Вилити яйця в сковороду з картоплею, додати горошок. Накрити сковороду кришкою і готувати близько 15 хвилин на маленькому вогні. Потім дістати омлет і розрізати на шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів