Свинячі реберця у соєвому соусі - Image

Свинячі реберця у соєвому соусі

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Свинячі реберця - це, напевно, один із найкращих варіантів, гарячої страви як для святкового столу, так і для звичайної сімейної вечері, коли хочеться побалувати себе і своїх близьких смачними стравами. Справа в тому, що як би ви не приготували ці реберця, все одно вони виходять дуже смачні і ароматні. А ми поділимося з вами деякими рецептами. Не секрет, що будь-яке м'ясо дуже любить часник. Адже він надає такий насичений аромат страві. Але ось що цікавого в цьому рецепті, так це соєвий соус. Адже він сам по собі досить звичайний . Але якщо промаринувати свиняче м'ясо, то ви отримаєте дуже смачну страву. І навіть звичайні реберця будуть здаватися вам святковою стравою.

Продукти для рецепту

Реберця свинячі Алабама охолоджені
339.00

Реберця свинячі Алабама охолоджені

за 1 кг

Інгредієнти

Реберця свинячі Алабама охолоджені

2 кг.

Соус соєвий Chong 1л

200 мл.

Часник

4 зубчика

Бад’ян Еко 6г

2 шт.

Оцет Develey винний білий 6% 250г

2 ст. л.

Зелень мікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Свинячі реберця розрізати на частини і укласти в каструлю. Залити соєвим соусом і додати 2 ст. л. винного оцету.

02

Додати в каструлю часник, який пропустити через прес, імбир, нарізаний на шматочки і зірочки бадьяна.

03

У каструлю додати холодної води так, щоб реберця були повністю покриті.

04

Вміст каструлі довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити реберця до готовності.

05

Потім зняти каструлю з вогню і вийняти звідти реберця. Потім їх обсушити і швидко обсмажити на грилі.

06

Подавати готові реберця варто гарячими і з зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв