Свинина в томатному соусі - Image

Свинина в томатному соусі

Кількість порцій: 5Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У рейтингу по легкозасвоюваності свинина поступається тільки баранині. Крім того вона - один із самих легких в приготуванні видів м'яса. Тому свинина дуже затребувана в кулінарії і широко використовується в національних кухнях по всьому світу. Ви любите страви зі свинини і шукаєте новий рецептик для її приготування? Варіантів приготування цього виду м'яса так багато, що можна не повторюватися в приготуванні страв зі свинини дуже довго. Хіба тільки домашні попросять Вас приготувати страву, що особливо полюбилася, "на біс". Свинина в томатному соусі - ще один рецепт у Вашу колекцію страв зі свинини. Страва дуже проста, але від цього не менш смачна.

Продукти для рецепту

Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене
2597.00

Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене

500 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

40 мл.

Часник

1 зубчик

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

1 ст. л.

Кріп 70г

4 гілочки

Цибуля

1 шт.

Спеція Перець чорний мелений

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Цибулю подрібнити і підсмажити на оливковій олії.

02

Додати нарізане шматочками м'ясо, трохи води і перемішати. Тушкувати м'ясо до готовності.

03

Додати томатну пасту до м'яса і добре перемішати. Тушкувати 7 хвилин.

04

Додати до м'яса подрібнений часник, сіль, перець, кріп.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв