Свинина в пиві - Image

Свинина в пиві

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Всім відомо, кудою простягається стежка до серця чоловіка. А якщо ж ви приготували м'ясо, то чоловік оцінить це ще більше. Свинина в пиві порадує будь-якого гурмана. Хоч на приготування страви потрібно витратити трохи часу і зусиль, але мета виправдає всі засоби - це ми вам обіцяємо. Завдяки великій кількості компонентів свинина буде м'якою, запашною. Крім того, це дуже ситна страва, яка складе чудову компанію будь-якому гарніру. Паприка, цибуля, цукор і гірчиця додадуть смаку пікантності, певну гостру солодкість. Порадуйте коханого відмінним блюдом і він буде старатися для вас ще більше. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Свинина

600 г.

Цибуля

2 шт.

Паприка мелена

1 ч. л.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Помідори

200 г.

Соняшникова олія

20 мл.

Гірчиця

3 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Цукор коричневий

10 г.

Пиво світле

250 мл.

Етапи приготування

01

М'ясо порізати середніми кубиками, жир обрізати. Жарити на олії свинину з усіх боків до золотисто-коричневої скоринки 20 хвилин.

02

Додати цибулю, нарізану тонкими півкільцями. Смажити 3 хвилини. Додати гірчицю, цукор, сіль, паприку і перець.

03

З помідор зняти шкірку, нарізати маленькими кубиками. Додати до м'яса. Влити пиво і тушкувати 1 годину.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свинина в пиві – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua