Пивний чилі - Image

Пивний чилі

Кількість порцій: 12Час приготування: 3 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

«Чилі» - це страва мексиканської та техаської кухні, яке в буквальному розумінні означає «чилі з м'ясом». Основними інгредієнтами цієї страви є м'ясо, перець «чилі» (халапеньйо) і темне пиво. Існує велика кількість варіантів даного рецепта, так як кожен кухар готує чилі на свій лад, експериментуючи зі спеціями. Після того, як чилі готово, зніміть його з вогню, розкладіть по порційних чашам і подавайте з гарніром за смаком.

Інгредієнти

Яловичина

1,5 кг.

Оливкова олія

1 ст. л.

Часник

4 часточки

Гострий перець халапеньо

3 шт.

Солодкий перець

1 шт.

Кмин

1 ст. л.

Орегано

1 ст. л.

Чилі мелений

4 ст. л.

Паприка

1 ст. л.

Чебрець

1 ст. л.

Темне пиво

500 мл.

Помідори консервовані

400 г.

Томатна паста

4 ст. л.

Квасоля консервована

425 г.

Сметана

за смаком

Сир твердий

за смаком

Етапи приготування

01

На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити до коричневого кольору яловичину кубиками.

02

Потім обсмажити цибулю, часник і гострий перець халапеньо 3 хв.

03

Перекласти в жаровню, повернути яловичину, додати, кмин, орегано, паприку, чебрець, перемішати. Готувати 3 хв. Додати пиво, перемішати, готувати 1 хв. Додати томати, томатну пасту.

04

Додати солодкий перець, закрити кришкою і тушкувати 2 години.

05

Додати квасолю з банки, промиту під водою і тушкувати ще 1 годину.

06

Подавати зі сметаною і сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв