
Морські гребінці з овочами
Гребінці з овочами - смачне і корисне блюдо, готується дуже швидко. Морські гребінці є дієтичним продуктом, вони практично не містять жирів, до їх складу входить багато білків, мінеральних речовин, практично всі вітаміни групи В. Вживають їх в будь-якому вигляді: варять, смажать або маринують. Готувати гребінці дуже просто, головне при приготуванні не перетримати їх на вогні, інакше вони можуть вийти «гумовими». Страва з цього далекосхідного делікатесу з тонким ніжним смаком ідеально підійде для будь-якого святкового столу.
Інгредієнти
Гребінці морські
300 г.
Яйце куряче
0,5 шт.
Борошно кукурудзяне
за смаком
Цибуля зелена
6 стебел
Олія рослинна
1,5 ст. л.
Імбир
за смаком
Шпинат
15 ст. л.
Олія кунжутна
за смаком
Соус соєвий
за смаком
Помідори
4 ст. л.
Вино
1,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Розігріти в сковороді рослинну олію.
02
Висипати кукурудзяне борошно в миску, вбити до неї яєчний білок, перемішати. Обваляти гребінці в цій суміші. Обсмажити на сковороді протягом 1 хвилини.
03
Перекласти гребінці на тарілку, влити до олії на сковороді вино, соєвий соус, кунжутну олію, додати зелену цибулю, шпинат, нарізані скибочками помідори без насіння, а також порубаний імбир. Постійно помішуючи суміш, тушкувати протягом 3 хвилин. Потім змішати з гребінцями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів